Yoga med Johanna

Vår sjukgymnast Johanna startar regelbundet upp sina populära yogagrupper. Under en längre tid har dessa pausats p g a pandemin. Nu smyger vi igång igen, i anpassad form och med färre antal deltagare.

Oavsett om du aldrig har provat yoga, känner dig stel eller smärtpåverkad så välkomnar vi våra patienter till avslappnande och stärkande yoga i Johannas regi. Vissa övningar är lätta och andra lite mer utmanande. Det går alltid att anpassa övningarna så att de passar just dig. Du behöver kunna sitta på golv samt ligga ner på golvet.

Du får lära dig övningar som både stärker och stretchar, hjälper dig till att bli mer avslappnad och rörlig. Till vår hjälp har vi andningen som är viktig att uppmärksamma då många av oss har ett intränat och felaktigt andningsmönster, exempelvis från stress eller värk. Att lära sig andningsteknik kan på ett enkelt sätt bidra till smärtlindring, förbättrad sömn och minskad oro.

När: En dag i veckan under några månader per termin. Du får själv välja att komma de dagar som passar, max 10 besök/år (eller i mån av plats).
Plats: Actic, Kungsgatan 2 i Avesta (Aalto-huset)
Tid: Samling 13.50. Yogapasset börjar kl. 14.00
Passlängd: 60 minuter
Pris: 100kr/pass som du faktureras, ingår i högkostnadskort. Har du frikort betalar du inget.
Anmälan: Anmäl ditt intresse via 0226-489000,  i vår reception eller via 1177.se (ditt personnummer behövs, vilket vi inte får ta emot via vanlig e-post).
Ta med: Sköna kläder, vattenflaska och ett lås om du önskar låsa in värdesaker. Matta finns på plats.

Varmt välkommen på enkel yoga!

september 16th, 2020, postat i: nyheter, Okategoriserade av

Stängt för kommentarer